02 aprilie 2013

Omletă cu dovlecei


Omletă cu dovlecei


Omleta cu dovlecei, branzica calcica de casa si usturoi

Ingrediente :

4 ouă bio
2/3 căţei de usturoi
3 dovlecei mărişori
brânză calcică de casă sau de vacă puţin sărată
puţină sare marină
2 linguriţe cu ulei de măsline

Preparare:

Omleta cu dovlecei, branzica calcica de casa si usturoi
Omleta cu dovlecei bebe
Ouăle se bat bine împreună cu usturoiul zdrobit şi se adaugă sare. Se dau pe răzătoarea fină dovleceii curăţaţi împreună cu brânza. Se amestecă toate ingredientele pentru omleta cu dovlecei. Se pune uleiul de măsline într-o tigaie, se lasă să se încălzească puţin şi apoi se toarnă compoziţia de omletă cu dovlecei şi se lasă circa 5 minute la foc mic. Se bagă apoi la cuptor într-un vas de yena până e gata.

Poftă bună !

Pont bebe : Omleta cu dovlecei pentru bebeluşi se poate servi cu câteva roşii cherry tăiate în două şi garnisită cu un fir de pătrunjel verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu