27 mai 2014

Sparanghel, muşchi de vită şi cartofi

Sparanghel, muşchi de vită şi cartofi

Sparanghel cu muschi de vita in unt si cartofi prajiti

Ingrediente :

o legătură de sparanghel proaspăt
1/4 pachet de unt
muşchi de vită
sare
piper
cartofi

Preparare :

Sparanghel cu muschi de vita in unt si cartofi prajiti
Sparanghel, muşchi de vită şi cartofi
 Pentru reţeta de sparanghel cu muşchi de vită şi cartofi paşii sunt următorii : sparanghelul se curăţă, se spală foarte bine şi se pune în apă clocotită timp de 5 minute. Nu se fierbe ci doar se lasă la înmuiat în apă clocotită. Separat într-o tigaie se pune untul la topit la foc mic. Se adaugă apoi sparanghelul scurs şi se căleşte până devine puţin crocant. Se încinge o tigaie de teflon, se bate puţin carnea ca să fie mai subţire, se presară puţină sare şi piper şi se pune în tigaia încinsă până ce prinde culoare, circa 3 minute pe fiecare parte. Cartofii prăjiţi se fac separat. Se aşează sparanghel, muşchiul de vită şi cartofii în farfurie.

Poftă bună !

Pont bebe : Reţeta de sparanghel cu muşchi de vită în unt şi cartofi se serveşte ca atare fără pâine sau alte legume.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu