27 iunie 2014

Fettuccine cu legume

Fettuccine cu legume


Reteta de paste fettuccine cu legume verzi pentru bebelusi

Ingrediente:

1 pachet de paste fettuccine
sare
2 linguri de ulei
1 lingură de faină
lapte
legume (mazăre, sparanghel, broccoli, varza de Bruxelles - în orice combinaţie)
parmezan
ceapă verde
mentă proaspătă
suc de lămâie

Preparare:

Reteta de paste fettuccine cu legume verzi pentru bebelusi
Fettuccine cu legume vezi bebe
  Pastele fettuccine cu legume se pretează atât ca fel principal pentru masa de prânz cât şi pentru cină. Padtele se fierb conform instrucţiunilor de pe pachet. Legumele se pun la călit în ulei, se adaugă mentă, sare şi spre final laptele şi faina. Se lasă pe foc până sunt gata. Se mixează până devine o compoziţie omogenă şi se combină cu pastele. Când servim pastele fettuccine cu legume se poate adăuga pe deasupra puţin parmezan şi zeamă de lămâie pentru un gust mai apetisant.

Pont bebe : Reţeta de fettuccine cu legume pentru bebeluşi are un gust delicios şi un conţinut bogat în vitamine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu