28 mai 2015

Tarta cu dovlecei

Tarta cu dovlecei

Tarta cu dovlecei aperitiv pentru adulti si copii

Ingrediente :

1 kg dovlecei
3 morcovi
250 g faina
150 g branza
200 g cascaval
8 oua
o legatura de ceapa verde
8 linguri ulei
un plic praf de copt

Preparare :

Tarta cu dovlecei, cascaval si branza
Tarta cu dovlecei
  Se spala si se curata la capete dovleceii; apoi se dau pe razatoare cu tot cu coaja. Se rad apoi pe rand : morcovii, branza si cascavalul. Ceapa verde se toaca marunt. Se pun toate ingredientele rase intr-un castron incapator. Intr-un alt castron se bat putin ouale. Se amesteca bine toate ingredientele rase cu ouale. Se adauga apoi faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca cu o lingura totul si se adauga si uleiul. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna compozitia de tarta cu dovlecei si se niveleaza frumos. Se pune tarta cu dovlecei in cuptorul preincalzit timp de 40-45 de minute la foc mic. Dupa ce s-a racit se taie in patratele.

Poftă bună !

Pont bebe : Tarta cu dovlecei este usor de preparat si poate fi servita atat de adulti si cat de copii si bebelusi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu