11 februarie 2014

Broccoli şi conopidă cu smântână

Broccoli şi conopidă cu smântână

Broccoli si conopida cu smantana la cuptor pentru bebelusi

Ingrediente :

2 bucăţi broccoli potrivite
o conopidă mică
1 borcan cu smântână 350 g
caşcaval
3 ouă
sare
un vârf cuţit de piper


Preparare :


Broccoli si conopida cu smantana la cuptor pentru bebelusi
Broccoli şi conopidă cu smântână bebe
  Pentru reţeta de broccoli şi conopidă cu smântână la cuptor se spală şi se curăţa mai întâi legumele. Se pune apă într-o oală cu puţină sare şi când clocoteşte se adaugă cele legumele timp de 10 minute apoi se strecoară şi se lasă puţin la scurs. Se amestecă ouăle (ca pentru omletă) la care se adaugă : smântână, sare şi piper. Se ia o tavă rezistentă la cuptor şi se tapetează cu unt. Se aşează legumele peste care se toarnă sosul de smântână şi caşcavalul ras şi se dau la cuptorul încins.



Reteta de broccoli si conopida cu smantana bebe
Broccoli şi conopidă cu smântână bebeluşi

Broccoli şi conopidă cu smântână se lasă la foc moderat până când se rumeneşte deasupra, circa 30 de minute.

Poftă bună !

Pont bebe : Broccoli şi conopidă cu smântână la cuptor pentru bebeluşi se serveşte ca atare sau ca o garnitură la friptură.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu