30 aprilie 2014

Tortilla cu carne tocată

Tortilla cu carne tocată

Reteta de tortilla cu carne tocata de vita sau pui si cascaval

Ingrediente :

1 ceapă mare
3 căței de usturoi
ulei de rapiță
300 gr. carne de vită sau de pui tocată
Sare
Piper
1 legătura pătrunjel verde
cașcaval sau brânză
un pachet de tortilla de mărime medie

Preparare :


Reteta de tortilla cu carne tocata de vita sau pui si cascaval
Tortilla cu carne tocată

  Pașii pentru tortilla cu carne tocată sunt următorii : se toacă mărunt ceapa şi usturoiul, se călesc în uleiul de rapiţă iar când ceapa devine transparentă se adaugă carnea, un praf de sare şi unul de piper. Se călesc toate până se pătrund şi nu mai este zeamă. Se adaugă pătrunjelul tocat mărunt şi se opreşte focul. Se rade caşcavalul sau brânza pe deasupra şi se amestecă bine. Se despachetează foile de tortilla, se aşează din compoziţie în interior, se împachetează ca pe o clătită, se pun una lângă alta ca să nu se desfacă şi se bagă câteva minute la cuptor. Astfel cașcavalul sau brânza se vor topi în interior. Tortilla cu carne tocată se servește caldă.

Poftă bună !

Pont bebe : Tortilla cu carne tocată se servește cu frunze de salată, roșii tăiate cubuleţe sau ardei gras.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu