11 aprilie 2013

Paste cu spanac şi brânză

Paste cu spanac şi brânză


Reteta de paste cu spanac tocat, branza, cascaval si nucsoara

Ingrediente :

paste
spanac tocat
brânză
o ceapă
usturoi
caşcaval
nucşoara
sare marină
2 ouă bio
ulei de măsline
smântână sau iaurt de casă

Preparare :

Reteta de paste cu spanac tocat, branza, cascaval si nucsoara
Paste cu spanac şi brânză bebe

  Se căleşte ceapa tocată mărunt şi usturoiul tăiat feliuţe cu o lingură de ulei de măsline într-o tigaie wok. Se adaugă spanacul, sarea marină şi puţină apă şi se lasă până fierbe. Separat se fierb pastele conform indicaţiilor de pe pachet. Se amestecă cele două ouă cu sare, nucşoară rasă şi smântână sau iaurt de casă. Se rade brânza şi caşcavalul. Se pun într-un vas de  ceramică sau într-un vas de yena pastele, peste ele se toarnă sosul cu smântână sau iaurt, apoi spanacul din tigaia wok şi la final brânza şi caşcavalul rase.
  Pastele cu spanac şi brânză se introduc în cuptorul încins în prealabil şi se lasă la foc mic circa 20-30 de minute până se formează deasupra o crustă aurie.

Poftă bună !

Pont bebe : Pastele cu spanac şi brânză pentru bebeluşi se servesc calde sau la temperatura camerei. În combinaţie cu pastele cu spanac şi brânză se poate folosi şi ricotta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu