14 februarie 2014

Mazăre şi varză de Bruxelles

Mazăre şi varză de Bruxelles

Reteta culinara : mancarica de mazare si varza de Bruxelles 

Ingrediente :

varză de Bruxelles (proaspătă sau congelată)
mazăre (proaspătă sau congelată)
sare
piper boabe
unt (de la ţărani)
sos de roşii
condimente : chimen, coriandru, cardamon şi tumernic

Preparare :

Reteta culinara : mancarica de mazare si varza de Bruxelles
Mazăre şi varză de Bruxelles
  Toate condimentele se macină într-o râşniţă. Într-o cratiţă se pune la topit puţin unt, se adaugă condimentele măcinate şi sosul de roşii. Se fierbe totul la flacăra mică până se îngroaşă. Apoi se adaugă varza de Bruxelles şi se pune capac. După ce s-a înmuiat se adaugă şi mazărea şi se lasă până este gata. Procesul de gătire pentru mâncărica de mazăre şi varză de Bruxelles este mai mare la legumele proaspete decât la cele congelate. Se condimentează mâncărica de mazăre şi varză de Bruxelles cu sare şi piper proaspăt măcinat.

Poftă bună !


Pont bebe : Cantitatea condimentelor pentru mâncărica de mazăre şi varză de Bruxelles depinde de preferinţe şi gust.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu